Menu
Sisuturunduse kogemused ja nipid

Sisuturunduse kogemused ja nipid

Loe edasi...
Seminar-kuidas Soomes äri teha?

Seminar-kuidas Soomes äri teha?

Loe edasi...


TALLINK HOTELS ANNAB TEADA

Armas külaline! Meil on rõõm teatada, et restoran City´l on uus peakokk Heidi Pinnak. Heidi on valitud Aasta kokaks 2002.a. ja ta on esindanud Eestit mainekal kokkade olümpiaks peetaval võistlusel Bocuse d´Or. 

Uuenenud on ka restoani kontseptsioon. Alates kella kuuest õhtul (E-L) pakub peakokk signatuurmenüüd, mille märksõnadeks on modernne ja põhjamaine kooslus Eesti-Prantsuse köögist. 

Tere tulemast!



FATTORIA on võtnud oma südameasjaks tuua Sitsiilia soojust ja päikest külmadesse Eesti talvedesse. Alates 22. novembrist on Meid võimalik leida Tallinna Raekoja platsilt pakkumas värskeid tsitrusvilju otse Sitsiilia viljaaedadest, suurepäraseid moose ja palju muud maitsvat. Detsembris liigub FATTORIA edasi Nõmme turule ja toob teile kauba kasvõi otse koju või kontorisse.

HEA TEADA!